top of page
Poza scriitoruluiAlex / TechCuisine.ro

Tech Cuisine Smart Home se extinde în Grecia prin parteneriatul cu Skroutz

Tech Cuisine Smart Home, unul dintre jucătorii importanți din România privind furnizarea de echipamente inteligente și servicii de automatizare pentru locuințe, anunță astăzi extinderea pe piața din Grecia printr-un nou parteneriat strategic cu Skroutz, cea mai importantă platformă de comerț electronic din Grecia.


Tech Cuisine este deja prezent în România atât prin canalul propriu, TechCuisine.ro, cât și prin colaborarea cu eMag. De asemenea, compania este activă pe piețele din Ungaria, prin TechCuisine.hu și eMag Ungaria, și în Bulgaria, prin intermediul eMag Bulgaria.


Această extindere în Grecia marchează un pas important în strategia de dezvoltare regională a Tech Cuisine, consolidându-și poziția în Europa Centrală și de Sud-Est. Prin parteneriatul cu Skroutz, consumatorii greci vor avea acum acces la o gamă largă de echipamente Smart Home de la branduri de renume internațional pentru care Tech Cuisine este distribuitor oficial, precum: Aqara, Netatmo, Tado, Tedee, Omajin by Netatmo, Meross, Gosund și altele.


„Intrarea pe piața din Grecia prin intermediul Skroutz reprezintă o oportunitate importantă de a aduce produsele noastre inovatoare mai aproape de consumatori, oferindu-le soluții smart home la îndemână. Ne bucurăm să extindem portofoliul Tech Cuisine într-o regiune în plină dezvoltare și să continuăm să susținem adopția tehnologiei inteligente în locuințe,” Alexandru Măxineanu, Fondator Tech Cuisine

Prin această expansiune, Tech Cuisine continuă să își îndeplinească misiunea de a furniza produse de calitate, simplificând gestionarea locuințelor inteligente și oferind consumatorilor din întreaga regiune soluții accesibile și inovatoare.

29 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page