top of page
Poza scriitoruluiAlex / TechCuisine.ro

Noi produse Aqara lansate la IFA 2024


La IFA 2024 Aqara a adus în prim-plan o serie de noi produse care îmbunătățesc securitatea, eficiența energetică și interoperabilitatea locuințelor inteligente. Echipa Tech Cuisine este prezentă la eveniment pentru a aduce toate detaliile, iar toate aceste produse vor fi în curând disponibile pe TechCuisine.ro, distribuitorul oficial Aqara în România.



Securitate și siguranță îmbunătățite


Unul dintre principalele produse prezentate este Camera Hub G5 Pro, o cameră de supraveghere pentru exterior cu rezoluție 4MP, care oferă True Color Night Vision. Aceasta vine cu funcții de recunoaștere a fețelor, vehiculelor și pachetelor, utilizând AI pentru a oferi o monitorizare mai eficientă.


Tot în sfera siguranței, Aqara a lansat Garage Door Controller T2, ce permite controlul inteligent a două uși de garaj, cu suport pentru comenzi vocale și aplicații mobile.


Valve Controller T1 oferă o soluție automatizată pentru închiderea apei sau gazului în caz de urgență, în colaborare cu senzorii Aqara pentru scurgeri. În plus, noul Detector de Fum, cu sirenă puternică și baterie de lungă durată, aduce un nivel suplimentar de protecție atunci când este integrat cu hub-urile Aqara.



Eficiență energetică și iluminat inteligent


În ceea ce privește gestionarea energiei, Aqara a introdus întrerupătoarele H2 EU, disponibile în versiuni pentru lumină, dimmere și jaluzele. Acestea sunt compatibile cu Matter, asigurând integrarea ușoară cu alte dispozitive inteligente din locuință.


Noul bec LED Bulb T2, disponibil în versiuni RGB și CCT, E27 si GU10, permite controlul ambianței și funcționează atât cu Thread, cât și cu Zigbee.


Noi integrări și funcții avansate


Aqara continuă să extindă compatibilitatea produselor sale, iar colaborarea cu Home Assistant face ca dispozitivele Aqara să fie optimizate pentru utilizatorii acestei platforme. De asemenea, integrarea cu Tesla EV permite automatizarea mașinii electrice, inclusiv încărcarea în orele de tarif redus sau sincronizarea cu rutina zilnică.


Control vocal și AI


Voice Mate H1, noul control vocal bazat pe AI, pune accent pe confidențialitate, fiind activat doar atunci când este ridicat, oferind o soluție sigură și eficientă pentru controlul vocal al dispozitivelor inteligente din casă.


Aqara își continuă angajamentul față de Matter, ceea ce garantează compatibilitatea pe termen lung între dispozitive și platforme, asigurând automatizări inteligente pentru viitor.


Tech Cuisine: Distribuitorul Oficial Aqara în România


Noile produse Aqara prezentate la IFA Berlin 2024 vor fi disponibile în curând pe TechCuisine.ro/aqara. Fie că este vorba despre securitatea casei, gestionarea energiei sau automatizările inteligente, Tech Cuisine aduce în România cele mai noi tehnologii pentru case inteligente.

275 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page